Promovare pe Facebook – 20 de trucuri Gratuite 2019

Dacă vorbim de promovare pe Facebook și facem referire la cea mai bună este bine de știut, încă de la început, că nu este deloc ușor. Facebook a schimbat algoritmii și felul în care o pagină poate crește în mod natural sau cum ceea ce postezi pe pagină este văzut de toți cei care au dat ca pagina ta.

Majoritatea celor care doresc să obțină rezultate s-au îndreptat spre promovarea plătită, este ușor de făcut și este extrem de eficientă. Pe acest subiect vă invităm să vedeți detaliile cursului online Facebook ADS Academy prin click aici.
http://bodelen.com/afu.php?zoneid=2310008

Totuși, chiar și promovarea plătită poate fi completă de promovare pe Facebook gratis. Dacă aveți puțin timp la dispoziție și ceva inspirație, oricare dintre sfaturile de mai jos sunt implementabile imediat și nu costă nimic. Mai mult, aceste strategii pot completa foarte bine strategia de marketing.
Promovare pe Facebook - 20 de strategii pe care trebuie să le știi
Mai jos găsești 20 de strategii pentru o bună promovare pe Facebook. În timp ce le citești sfătuiți să alegeți acelea care se consideră că vă potrivesc mai bine în acest moment, fie că doriți să promovați afacerea pe Facebook, fie că doriți să promovați anumite produse sau branduri, sau poate chiar pe tine.
1. Postează informațiile relevante pentru publicul tău
Acesta este primul sfat. Într-un fel este cel mai simplu și cel mai banal. În același timp este probabil cel mai greu de dus la îndeplinire. De câte ori postezi ceva pe pagina ta de pe Facebook și fanii interacționează sau nu interacționează, citesc sau nu citesc, pagina reputației crește sau scade după caz. Reputația paginii se păstrează postând în primul rând conținut relevant pentru audiența ta și motivul pentru care aceste urmăresc. Această strategie probabil este una dintre cele mai eficiente strategii pentru a face publicitate gratuită pe Facebook.
2. Promovare Afacere pe Facebook prin Video Live
Acesta este un tren, pe care acum poți să-l prizi sau nu dacă nu o faci. Facebook a avut diferite faze care-ți permiteau să crești rapid pe Facebook. În trecut era destul de bine să postezi conținut frumos și Facebook te ajuta să obțineți fanii în mod natural sugerând pagina ta. Acum această strategie nu mai funcționează. Cu toate acestea, Facebook a vă promova gratuit liveurile. Peste un an sau doi este posibil să nu mai facă acest lucru. De obicei, un videoclip live are un impact minim de 3 ori mai mare decât un videoclip înregistrat. Probabil acesta este trendul numărul 1. Folosește-l acum. Dacă sunteți înscris în Facebook Academia ADS, vizitați și toate sfaturile pe care le oferă {sunt două module bonus}. Până apoi, postați videoclipuri live, la fel, relevante pentru publicul tău. 🙂
3. Postează pe grupurile de Facebook
Acest lucru este un bun trist pentru promovarea pe facebook gratuită. Sunt grupuri cu sute și chiar zeci de mii de oameni. Postarea ta va fi văzută de foarte mulți dintre aceștia când postează pe Facebook. Acesta spune ca este un trend, dar aceasta tendinta este mai spre final.
Trebui să aveți mare grijă să postezi numai acolo unde aveți un conținut care se potrivește cu profilul grupului. Altfel reputația ta va fi afectată grav, vei fi "reclamat" și nu vei mai reuși să repoziționezi niciodată cu profilul personal. Cu alte cuvine folosiți grupurile elegante, nu faceți spam și nici promo excesiv. În același timp poți crea și grupurile pe care le poți asocia cu pagina ta.
4. Fii primul care postează noi știri din domeniul tău
Aici aveți nevoie să fiți un mic jurnalist în domeniul tău. Adică, să fii primul sau printre primii care informează fanii despre tendințele, știrile și noutățile din nișa pe care activezi. Fanii tăi, vor aprecia să găsească în tine / în brandul tău o sursă de informare credibilă și actuală. Evident, puteți împărtăși aceste informații, nu este obligatoriu să le rescrii pe toate.
5. Utilizați regula 70-20-10 atunci când faci promovare pe Facebook
Această regulă 70-20-10 spune că postările tale ar trebui să respecte următoarele proporții:
70% să fie postări care aduc valoare fanilor {informații, interacțiuni, statute, articole, videouri, infografice etc.}
20% postările altora - distribuie conținut valoros sau idei de valoare care nu sunt o promovare nici măcar indirectă a brandului tău, ci sunt doar postări care aduc valoare fanilor, dar nu au nici o legătură cu tine, în sensul în care sunt create de tine .
10% promo
Exact, chiar dacă vorbim de promovare pe Facebook, proporția promourilor ar trebui să fie de maxim 10% din postări, altfel este prea mult. Personal, nu ia în considerare aceste aspecte, dar este bine să le știi până la fel.
6. Evită clickait în promovarea pe Facebook
Există multe definiții pentru clickbait, dar pe scurt ar fi acele mesaje de îngrijire exagerată vă promite că dacă dai clic vei afla ce nu ai mai văzut sau nu ai mai auzit niciodată. Prin urmare, exagerările sau postările senzaționale fără acoperire, nu sunt bine văzute nici de Facebook, nici de fanii tăi. Este doar o chestiune de timp pana vei pierde acest joc, daca vei intra in el.
7. Întreabă-ți audiența
Aceasta probabil este una dintre cele mai vechi trucuri care încă funcționează. În statutul tău se pune întrebări audienței tale. Este cea mai simplă formă de intrare în conversații cu auditoriul tău. Dincolo de a pune aceste întrebări, doar din motive de implicare a audienței, puneți întrebări bune și relevate și "ascultă" răspunsurile dvs. audienței tale. Poți obține idei valoroase, care nu te costă nimic.
8. Promovare pagina Facebook prin alte mijloace
Dacă aveți un buletin informativ, este bine să îndemnați abonații să dea ca povestea paginii și să îi convingă să aleagă opțiunea "vezi mai întâi". Totodata, prin intermediul newsletter-ului sau siteului puteti face trimiteri catre materiale sau materiale postate pe pagina dvs. Poți să-ți folosești și profilul personal pentru a-ți îndemna prietenii să viziteze pagina ta sau pe pagina ta poți distribui postările publicate pe pagina ta.
9. Postează fotografii
Fotografiile sunt printre cele mai bune strategii pentru a obține distribuții mai departe. Probabil cele mai eficiente sunt citatele autorilor celebrii, dar poți face un pas spre autenticitate și poți posta fotografii cu tine, cu produsele tale, cu momente unice și surprinzătoare.
O fotografie postată pe Facebook este un mod de a face publicitate pe Facebook, totuși ar trebui să așteptați la un mic impact în vânzări, dar una mare în vizibilitate!
10. Postează emoții
Fie că vorbim de poze, de staturi sau articole promovate printre emoțiile cele mai distribuite mai departe se numără: Amuzament, Bucurie Șocant / Surprinzător / Inspirațional și Interes {Interesant}. Prin urmare, dacă doriți să vă bucurați de distracții, distribuții sau comentarii este bine să vă gândiți și aceste emoții atunci când faci promovare pe Facebook.
11. Promovează pe Facebook ce funcționează
Odată ce ai deschis o pagină de Facebook, care este diferită de profilul personal, ai acces și statistici interesante. Analizați aceste statistici, vedeți ce subiecte sunt de interes pentru dvs. de audiență și postează mai mult din ce funcționează. Din statistici puteți observa și la ce oră sau în ce zile dvs. de audiență ta este mai predispusă să interacționeze cu tine. Utilizați aceste date pentru a-vă mări impactul viitoarelor postări.
12. "Spionați-ți" competiția sau pe cei mai buni din lume
Tendința fiecăruia este să fie unică și originală, probabil și a ta. Este foarte bine sa fii original. Însă, din când în când, merită să arătați un ochi la competiția ta locală sau modelele pe plan internațional. Nu trebuie să le plagi, este doar să urmărești să vezi ce funcționează și ce nu funcționează și să răspunzi în cazul tău.
13. Utilizați tehnici de copyright în promovarea pe Facebook
O definiție a lumii a ceea ce înseamnă drepturi de autor ar fi să scrii texte, titluri și mesaje persuasive. A scrie un text cu impact nu-i chiar o întâmplare. În cursul Facebook ADS Academia dezvăluie 26 de tactici pentru a crea reclame persuasive. Îți recomandăm și cartea Metode de publicitate testate scris de John Capules. Vezi detalii prin click aici.
14. Instalați-vă Facebook plugin pe site
Acest sfat este ușor de aplicat dacă aveți un site care folosește platforma wordpress. Acest plugin se instalează pentru ca oamenii să poată da ca povestea paginii direct din site-ul tău. În funcție de pluginul folosit, puteți afișa în site și ultima postare de pe Facebook, dar aveți grijă să nu încetinești viteza siteului. Poți folosi acest plugin sau altul care crezi că răspunde bine la dorințele tale.
15. Fă promovare încrucișată: cu Google plus / Twitter / Linkedin, etc.
Într-un anumit fel, față de Facebook, celelalte platforme de social media sunt aproape inexistente, însă totuși nu sunt de neglijat. De exemplu, Google + este extrem de important pentru SEO {Search Engine Optimization}. Dacă nu vrei să faci în permanență din când în când nu promova pe Linkedin, de exemplu, doar conținut pe site-ul tău, promovează și conținut de pe Facebook, și invers. La fel poți proceda și cu Google +, Pinterest, Twitter sau Instagram.
16. Nu cumpărați likes de la bișnițarii de Like-uri
Acesta este un sfat pe care nu l-am primit în urmă cu aproape 3 ani și am cumpărat. Mi se pare că este un proces cinstit, fanii erau reali din România, totul părea ok. Dincolo de povestea lungă, povestea pe scurt, am avut o pagină cu 30.000 de mii de fani care s-au adunat în mod organic, iar după ce, cu ajutorul bișnițarilor, am mai adunat încă doriți 10 000, în trei luni după această idee mare, pagina a fost distrusă definitiv.
Am încercat să recuperez într-un fel, să șterg pe cei "aduși", dar degeaba. Singura soluție a fost să șterge pagina și să o iau de la zero. Nu se confruntă și tu greșeala pe care am făcut eu pentru că nu mai ai cum să revii la starea inițială dacă ceva nu merge.
17. Răspunde la comentarii
Știu că acesta este un sfat de bun simț, dar este bine de menționat și de luat în seamă. Dacă tot vor fi fanii sau ei sunt curioși să afle mai multe, răspunde-le, mulțumește-le sau minim un la la comentariul lor.
18. Share-uiește din postările fanilor tăi
Dacă ai fani care interacționează mai mult cu tine, din când în când, dă mai departe la posturile lor acolo unde se potrivește cu audiența ta. În timp, cumulat cu sfatul anterior, dacă vei reuși să strângi 100-200 de fani care îți vor da cota la tot ce postezi și interacționează cu tine, abia atunci ai un grup de adevărați Fani care vor susține și vor ajuta să crești 🙂
19. Invita-ți prietenii să-ți placă povestea paginii
Probabil știi deja de acest sfat, dar este bine din când în când să-l mai reiei. Nu pot spune că este cea mai bună strategie posibilă, dar împreună cu alte strategii, aduce un plus de valoare.
20. Promovați-vă pe Facebook instalând butoane de social media pe site-ul dvs.
În toate sfaturile de până aici am discutat de ce poți face tu. La acest punct este vorba de ce pot face alții. Aici mă refer la siteul tău {ar trebui să ai una}. Acolo în articol, deasupra sau în lateral, este bine să aveți butoanele de acțiune. Un conținut grozav va fi distribuit mai departe cu siguranță. Apropo de asta, poți distribui și tu acest articol pe Google + sau Facebook. Mulțumesc în avans 🙂
Pentru wordpress, eu folosesc acest plugin. Aruncă o privire și tu pe el. Important este să ai și să funcționeze. Încă ceva, oricare ar fi plugin-ul, să-l testezi și pe mobil să vezi cum arată.
De unde incepe promovarea pe Facebook?
Fă-ți o pagină de Facebook!
Sfaturile de mai sus sunt utile și este necesar să aveți o pagină de Facebook, care este diferită de profilul personal. Ele sunt destul de diferite pentru că au diferite obiective.
http://bodelen.com/afu.php?zoneid=2310008
Promoveaza-ti pagina de pe Facebook folosind sfaturile de mai sus
Alegeți sfaturile de mai sus undeva la 3-5 pe care să le implementați în perioada următoare. Este greu să le implementezi pe toate odată. Sau focuseaza-te pe acelea care crezi tu ca te pot ajuta mai mult. Poți salva acest articol în Bookmars, să-l recitești și mai târziu.
Lasă-mă părerea ta și adaugă și tu un sfat despre promovarea pe Facebook
Comentariu, mai jos, lasă-mi părerea ta. Spune-mi dacă vă folosiți acest articol despre promovarea gratuită pe Facebook. Dacă ai și tu un sfat în plus, este binevenit, împărtășește-l cu noi.
Dacă doriți să vă conduceți afacerea la un nou nivel, vă invităm să vedeți detalii despre unul dintre cele două programe online.
Vezi aici detalii despre cursul Facebook ADS Academy {un curs online despre promovarea plătită pe Facebook}. Sau vezi detalii despre cursul Academiei de Marketing {detalii prin click aici} - este un curs complet, de la cum sa-ti creezi un website pana la cele mai avansate strategii de marketing, pas cu pas, de la zero la clienti pe viata.
http://bodelen.com/afu.php?zoneid=23100080 ratings

Comments

Author

Mihaita FST Voicu (Voovu.net)

Mihaita FST Voicu (Voovu.net)

No Bio Available


3 followers

Stats

Published
1786 days ago
event
Page Views last 24h
0
av_timer
Total Page Views
24
assessment
Revenue
attach_money0.016
monetization_on

Advertisement

Related Posts
Some Important tips for taking exams!

Some Important tips for taking exams!

How To
126 views
star_border star_border star_border star_border star_border
 Method - 18 of Making Money Online : SEO Consultant

Method - 18 of Making Money Online : SEO Consultant

How To
23 views
star_border star_border star_border star_border star_border
How to increase youtube views Fast And Free 2017

How to increase youtube views Fast And Free 2017

How To
81 views
star_border star_border star_border star_border star_border
 Method - 11 of Making Money Online : Virtual Assistant

Method - 11 of Making Money Online : Virtual Assistant

How To
9 views
star_border star_border star_border star_border star_border

Advertisement

Like us on FB!

More Posts

Didn't know FIFA 17 story mode was a romance

Didn't know FIFA 17 story mode was a romance

GIF
76 views
star_border star_border star_border star_border star_border
happy international CAT Day

happy international CAT Day

Animals
37 views
star_border star_border star_border star_border star_border
When someone lies while we know the truth :P

When someone lies while we know the truth :P

Funny
64 views
star_border star_border star_border star_border star_border

Relationship
39 views
star star star star star
Which Friend looks like Life Damage BABA JI?

Which Friend looks like Life Damage BABA JI?

Pic
22 views
star_border star_border star_border star_border star_border
Just in case you were planning to sleep tonight

Just in case you were planning to sleep tonight

GIF
60 views
star_border star_border star_border star_border star_border
find the driver for your car?

find the driver for your car?

Pic
77 views
star_border star_border star_border star_border star_border
सुन्दरकाण्ड की खास बातें

सुन्दरकाण्ड की खास बातें

Religion and Philosophy
32 views
star_border star_border star_border star_border star_border
The Struggle is real for designers!

The Struggle is real for designers!

Design
248 views
star_border star_border star_border star_border star_border
Why Ayurveda is better than Modern Medicine?

Why Ayurveda is better than Modern Medicine?

Health
3 views
star_border star_border star_border star_border star_border
What should you do right now?

What should you do right now?

Article
209 views
star_border star_border star_border star_border star_border
sanju app

sanju app

Social Quiz
46 views
star_border star_border star_border star_border star_border
he touched his forehead but you cant see him!

he touched his forehead but you cant see him!

GIF
60 views
star_border star_border star_border star_border star_border
true :P

true :P

Funny
71 views
star star star star star
CoolPool

CoolPool

Social Quiz
55 views
star_border star_border star_border star_border star_border
TOP 10 Quotes by the genius MARK TWAIN!

TOP 10 Quotes by the genius MARK TWAIN!

Miscellaneous
69 views
star_border star_border star_border star_border star_border
Random Post